Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

3D szempilla hosszabbítás

A 3D mûszempilla annyira természetesen néz ki hogy nem lehet összetéveszteni a  hagyományos ,idáig ismert mûszempillával. Mágikus szemeket varázsol. Csábító tekintet minden nõ álma, azonkívül nagyon kényelmes hiszen már a reggeli felkelésnél is ilyen szépek.
  
muszempilla_1.jpgA szempilla hosszabbításban a 3D a legbiztonságosabb, leghigiénikusabb és a legsikeresebb felvivõ technika a piacokon.
Fennmaradnak akár 2 hónapig is, függõen a saját szempilla élettartamától. A szempillák súlytalanok és vízállóak úgyhogy ezekkel akár sportolni, úszni, fürödni, aludni  sõt akár sírni is lehet.
 
Ugyanúgy sminkelhet mint ahogy azt idáig megszokta csak a szempillaspirálra nem lesz szüksége ,de igény szerint használható Teljesen új technológia a szempilladúsítás, hosszabbítás  tekintetében amellyel az eddig megszokott mûszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb  hatás érhetõ el . A pillákat szálanként rugalmas ragasztóval illesztjük saját szempilláihoz,ezzel elkerülve  az összetapadást és a  természetellenes megjelenést. Vastagsága a természetes szempillákkal megegyezõ.
 
 A 3D mûszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bõrrel nem érintkezik,így az allergia kockázata minimálisra csökken.
 
 
3D Mûszempilla felhelyezés ára: 7,990.-
Töltés ára: 4,990.-